Вут Вегхорст се присъедини към Манчестър Юнайтед през януари с краткосрочен

...
Вут Вегхорст се присъедини към Манчестър Юнайтед през януари с краткосрочен
Коментари Харесай

Вегхорст: Върша добра работа в Манчестър Юнайтед

Вут Вегхорст се причисли към Манчестър Юнайтед през януари с кратковременен контракт чартърен от Бърнли, откакто прекъсна престоя си в турския клуб Бешикташ, и незабавно си проправи път в стартовите 11 под управлението на Ерик загар Хаг.

Нападателят оказа помощ на Юнайтед да постави завършек на шестгодишната си трофейна суша, като завоюва Карабао Къп миналия месец, само че съумя да вкара единствено два пъти за " алените дяволи " досега и беше обект на гневни рецензии от почитатели и специалисти. 30-годишният състезател обаче не се тормози от страничния шум и счита, че доверието на Тен Хаг в него потвърждава, че е оказал огромно въздействие върху тима.

" Това са доста мачове и това демонстрира доверието в мен. Това също демонстрира, че правя добра работа за тима. Това беше нещото, което желаех, когато пристигнах тук – да допринеса и да се опитам да оказа помощ на клуба да успее да печели титли ", показа Вехгорст.

" Сега имаме един. Предстоят ни още два шампионата - Лига Европа и Фа Къп и желаеме да стигнем допустимо най-високо в таблицата и несъмнено да сме първите в четири за Шампионската лига. Така че това просто ми демонстрира, че съм част от тима. И да бъдеш част от триумфа ни и тази оценка, която получавам, това е нещо хубаво ", добави нападателят на " алените дяволи ".

Вегхорст имаше единствено три докосвания в наказателното поле в четвъртфиналния конфликт против Фулъм от ФА Къп и пропусна страховит късмет в 12-ата минута на срещата. Нападателят наподобява евентуално ще продължи напред, до момента в който Антони Марсиал се възвръща от травма, само че към момента не е ясно дали Юнайтед ще се опита да го притегли непосредствено от Бърнли през лятото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР